• Dé prijsvergelijker
  • 48.147 Producten
  • Lage prijzen
  • Gratis verzending*
 

Microsoft Office 2016 - Home & Student - Windows - Nederlandstalig (code in doosje)

Office software
€ 65.0065.00
Altijd goedkoper dan de adviesprijs
4.511
lees meer
Microsoft Office 2016 - Home & Student - Windows - Nederlandstalig (code in doosje)
unknown

Met deze Office 2016 voor Home & Student krijg je toegang tot,


- Volledige, geïnstalleerde versies van, Word, Excel, PowerPoint en OneNote
- Onedrive met Icloud opslag
- Garantie op Office 2016
tot 3 maanden na aankoop Installatiehulp


Je hoeft deze software slechts éénmalig aan te schaffen en kunt daarna blijvend gebruik maken van Microsoft office 2016 Let op, deze software werkt alleen op Windows.


Presenteer uw ideeën
Presentatie is belangrijk. Imponeer uw medestudenten en docenten. Gebruik de sjablonen in Word en Excel of de nieuwe, schermbrede PowerPoint-sjablonen om uw ideeën in krachtige presentaties om te zetten.

Snel notities maken
Schrijf, typ, klik of veeg aantekeningen in uw notitieblok van OneNote. Orden uw aantekeningen,, zodat u alles snel terug kunt vinden. Deel notitieblokken tijdens groepsprojecten.

Eenvoudig bestanden delen
Sla uw bestanden online op, zodat u er onderweg bij kunt en anderen kunt vragen er even naar te kijken.

- Word 2016, Excel 2016, PowerPoint 2016 en OneNote 2016
- Gebruik alle mogelijkheden die Office biedt. Typ uw vraag in het vak Uitleg op het lint en u krijgt antwoord.
- Nieuwe thema’s zorgen dat u Office nog beter ervaart. Thema’s als Donker en Donkergrijs bieden meer contrast en dat leest makkelijker. Daarnaast zorgen de Kleurrijke thema’s voor een eigentijds uiterlijk dat past bij al uw apparaten.
- Laat Bing met Inzichten uw plezier bij het lezen vergroten. Inzichten levert inhoudelijke info van het web die nuttig kan zijn bij het lezen van een Office-bestand.
- Doe meer met Word-documenten: open een PDF-bestand en bewerk dit, voeg een online video in en bekijk deze zonder het document te hoeven verlaten en gebruik de leesmodus om ongestoord op uw scherm te kunnen lezen.
- Excel-sjablonen nemen het merendeel van het design van u over, zodat u zich volledig op de inhoud kunt richten. Geef voor meer duidelijkheid uw gegevens in twee stappen weer als een grafiek of tabel.
- Maak in PowerPoint verbluffende presentaties met de nieuwe hulpmiddelen voor uitlijnen, kleuren aanpassen en andere features, en deel die presentaties via het web.
- Teken, schrijf, typ, klik of veeg uw aantekeningen in OneNote. Uw multimedianotities worden opgeslagen, kunnen worden doorzocht en worden gesynchroniseerd met OneNote-apps op uw andere apparaten.

in winkelwagen
populair products / recent viewed box